Bemutatkozás

 

A HAVLIN Tanácsadó Kft. 2012.09.19.-én  egyszemélyes társaságként alakult, a társaság üzletrészének 100%-a magánszemély tulajdonában van.

Társaságunk a 114/2006(V.12.) Kormányrendelet előírásaiban foglaltak figyelembevételével eredményesen pályázott a Felszámolói Névjegyzékbe történő felvételre.

Székhelyünk Pest megyében van, továbbá minden Ítélőtábla  illetékességi területén rendelkezünk fiókteleppel, melynek eredményeként az ország teljes területén szakértőként tudunk közreműködni  a fizetésképtelenségi eljárásokban.

Fizetésképtelenségi szakértőink felkérés alapján közreműködnek végelszámolások lebonyolításában, vállaljuk továbbá csődeljárásokban adósi-, felszámolási eljárásokban hitelezői képviseletet.

A törvényszékek kijelölése alapján felszámolásokat, végelszámolásokat, vagyonrendezési eljárásokat bonyolítunk és csődeljárásokban vagyonfelügyelőként járunk el.

Fontos feladatként kezeljük a felszámolásba vonható vagyon védelmét és értékének megőrzését. A fizetésképtelenségi eljárásokat a legjobb tudásunk szerint az eljárási szabályok betartásával,  a  Csődtörvényben meghatározott határidőn belül, a bíróságok és a hitelezők  kifogásmentes egyetértésével igyekezünk lebonyolítani.

ISO minőségirányítási rendszerrel, belső ellenőrzési és panaszkezelési szabályzattal rendelkezünk.